Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сейлханова, Ж.А. | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T11:20:21Z | |
dc.date.available | 2019-02-18T11:20:21Z | |
dc.date.issued | 2019-02-18 | |
dc.identifier.uri | http://repoz.kgmu.kz/handle/123456789/288 | |
dc.description.abstract | Мақалада нутрициология және жалпы гигиена кафедрасының «тағам гигиенасы» пәні бойынша жүргізілетін белсенді оқыту әдістемесі қарастырылған. Пәнді оқыту барысында белсенді оқыту дағдыларын қалыптастыру студенттерді ұжымдарда және топтарда жұмыс жасауына, тез арада шешім қабылдауға, сонымен қатар оған жауапкершілікпен қарауға, әріптестерімен тиімді қарым-қатынаста болуға, ғылыми-зерттеу жұмыстарына дағдыландырады. | en_US |
dc.subject | оқытудың белсенді түрлері | en_US |
dc.subject | медициналық білім беру | en_US |
dc.subject | оқу үрдісі | en_US |
dc.subject | командамен жұмыс жасау | en_US |
dc.subject | тағамдық азық-түліктер | en_US |
dc.subject | активные формы обучения | en_US |
dc.subject | медицинское образование | en_US |
dc.subject | учебный процесс | en_US |
dc.subject | работа в команде | en_US |
dc.title | Нутрициология және жалпы гигиена кафедрасының оқу үрдісінде белсенді оқыту әдістері элементтерінің қолданылуы | en_US |
dc.type | Article | en_US |